Beranda > Coretan Hidup > [Pics] Petualangan di Kolam Ikan | Ulang Tahun Teman

[Pics] Petualangan di Kolam Ikan | Ulang Tahun Teman


Nah, sekarang author akan melaporkan beberapa gambar yang telah author ambil dari lokasi kejadian, HAHA. Ini semua adalah foto-foto saat saya dan teman-teman menuju rumah teman saya yang ulang tahun. Ceritanya sih syukuran ulang tahun, tapi kami sempat diperbolehkan oleh tuan rumah untuk melihat-lihat kolam ikan yang dia punya, check this out!!!😀

Inilah beberapa potret yang bisa saya ambil, HAHA.

Nah ini dia yang ultah, AI Nurfadillah,😀

Foto pertama, pasangan Anne Ratnasari dan Redy (apa gitu kepanjanggannya??) Sok mesra, WKKWKWKWK

Nah ini, bergaya kayak adegan Titanic, HAHA.

Damay: Oh my darling, take my hand!!😀

Debo: Ok say. I’ll always love you!! (apa hubungannya??)

Ditha: Woy bantu gue naek dong!!

Akim: Sigh, sungguh menghujam jantungku

Aida dan Ai: Woles mamennn, yok kita bergaya, HAHA

WKKKK, lucu nih foto.😀

Eri: Bismillah, hiyaaa #brukkdrugjeerrr

Anne: Astagfirullah, aa tolongin ada gempa. Saya mau jatuh nih!!

Redy: Hm, bentar mikir dulu. Gempanya berasal dari mana ya?

Pengendara: Masya Allah, hampir saja motor saya jatuh.

Eksis terus nih, :p

WOW. Hahahha

Foto para Ikan yang ketakutan mau digoreng, HAHA

Dan ketika selingkuh tak lagi-lagi sembunyi, WKKKK

Memandang cakrawala, HAHA

Adha: Tuhan, aku rindu kampung halamanku di Palembang,😥

Author: Wah sediiiih nih.

siiapp, jepreeetttt.

Akhirnya, selesai juga. Maklum udah turun hujan, jadi pada mendarat dan pulang deh.😀

Foto lainnya:





  1. 8 Oktober 2013 pukul 23:31

    Hello! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine
    Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted
    keywords but I’m not seeing very good success. If
    you know of any please share. Thank you! free followers and also quickly on your facebook Account
    by very best Vendors.
    get more twitter followers not having giving your
    own personal pass word or maybe pursuing other folks.

  2. 28 Oktober 2013 pukul 22:31

    Oh my goodness! Impressive article dude! Many thanks, However
    I am having problems with your RSS. I don’t understand why
    I am unable to join it. Is there anyone else getting identical RSS problems?
    Anyone that knows the solution can you kindly respond?

    Thanks!! Buyers can certainly get facebook likes via many reasonably priced
    solutions.
    get more likes on facebook can significantly boost your esprit along with reliability.

    the way to get loves about facebook, you always can certainly
    get more likes on facebook

  3. 29 Oktober 2013 pukul 15:25

    fantastic post, very informative. I ponder why the other experts of this sector don’t realize this.
    You must continue your writing. I’m sure, you’ve a huge readers’ base already!
    Maybe you have silently asked yourself how to buying twitter followers upon facebook?

    One method to get more twitter followers would be to have superstars bring in any write-up in your case.

    buy followers on twitter on facebook to improve
    your current fans quickly.

  4. 24 September 2014 pukul 00:43

    You are so cool! I don’t believe I’ve read through a single thing like that before.
    So nice to find someone with some genuine thoughts on this subject.
    Really. many thanks for starting this up. This web site is something that is required on the web,
    someone with some originality! instagram
    instagram

  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: