Beranda > Coretan Hidup > [Komentator] My Inspiration for The Name of This Blog!

[Komentator] My Inspiration for The Name of This Blog!


inspirasi

Jika sebuah grup band membuat band, pasti mereka mengatakan “kami menginspirasi ****”. So, mereka dapat meng-influence sedikit dari band inspirasi mereka, but say no to PLAGIAT.

Kenapa toh saya capek-capek bikin beginian? Namanya juga share pengalaman, nantinya kawan yang membaca bisa berpikir matang dalam melakukan tindakan. Coz, I’m the futuristic lovers, jadi semua pengalaman diobrak-abrik biar masa depan entar cerah, hahaha. Saya akan cerita sedikit inspirasi saya tentang nama blog ini, mulai dari:

1.    Nama blog ini diangkat dari kenyataan saya yang ingin merubah hidup. “The Futuristic Lovers” dalam artian pecinta masa depan, namun teman saya juga ada yang bilang “kekasih masa depan”. Nah, jadi mana yang bener? Just thinking it deeply, wkkk

2.    Kawan sudah tau belum lagu Katy Perry yang E.T? Di sana ada dua kata tentang “Futuristic Lover”. Saya jadi ingin menjadikan kata tersebut sesuatu yang lebih besar dari lirik tersebut, hehe. Yaaah, walaupun blog ini cupu,😦

3.    Yang ketiga, karena saya bingung mau pake nama apa? Hahaha

 

Begitulah sejarahnya yang gak penting, ditambah gak ada ide buat nulis blog. Jadinya beginilah, :D!!

  1. 29 Maret 2011 pukul 12:08

    alasan 3 yg paling kuat nih. haha

  2. 4 Oktober 2014 pukul 03:15

    Wow, this post is good, my younger sister is analyzing these kinds of things, therefore I am
    going tto let know her.

  3. 4 Oktober 2014 pukul 17:00

    There were over 45 million individuals stated as playing Candy Crush Legend either on their smartphones or Facebook accounts as of March in 2013, according
    to the San Francisco Annals. These figures made it the most well-liked video game that is presently being played on Facebook, which was a title that Farmville had actually had the ability to keep for
    rather some time prior to Sweet Crush Saga swiped their crown.

  4. 4 Oktober 2014 pukul 19:29

    I’m not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up!
    I’ll go ahead and bookmark your website to come back later on. Many thanks

  5. 5 Oktober 2014 pukul 02:50

    We stumbled over here from a different page and thought
    I may as well check things out. I like what I see so now i’m following you.

    Look forward to exploring your web page again.

  6. 5 Oktober 2014 pukul 05:09

    It’s a pity yyou don’t have a donate button! I’d definitely
    donate to this brilliant blog! I guess for now i’ll settle for book-marking and adding
    your RSS feed to my Google account. Ilook forward to brand
    new updates and will tallk about this website with my Facebook group.

    Chhat soon!

  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: